Subcategorieën

Vagnetics is een bedrijf gespecialiseerd in onderdelen voor de VAG groep en dan met name in performance onderdelen. Wij hebben de juiste onderdelen voor u, ongeacht je aan dragrace, time-attack, circuit races of stoplicht sprintjes doet. Liever originele of universele onderdelen? Ook deze hebben wij voor u! Voor onderdelen van bijna elke VAG gerelateerde auto bent u bij onze webshop aan het juiste adres.

Erkend Leerbedrijf

Zoek je een stageplaats of leerbaan? Wij leiden vakmensen op! Bekijk onze openstaande vacatures voor meer informatie.

Ons doel

Het doel van Vagnetics is om een ruim assortiment van kwalitatief goede producten aan te bieden tegen aantrekkelijke prijzen. Voor elk budget is er wat leuks te vinden. Ook kunt u bij ons terecht voor originele en universele onderdelen.

Montage

Door een nauwe samenwerking met MP Carworks kunnen wij extreem scherpe prijzen rekenen voor het monteren van onderdelen. Indien u de montage van uw onderdelen door specialisten wil laten uitvoeren neem dan contact op voor een scherpe prijsofferte.

Op zoek naar een product?

Bent u op zoek naar een product wat niet in de webshop weergeven wordt dan kunt u ten alle tijden contact opnemen met de klantenservice, want wij maken werk van uw persoonlijke wensen.

Social Media

Blijf via social media op de hoogte van de laatste VAG groep trends, vette korting acties en ontwikkelingen rondom de Vagnetics webshop.

Product toegevoegd aan verlanglijst