Subcategorieën

 

Omschrijving

Ontdek de ultieme performance-intercoolerkit voor AUDI, SEAT, SKODA en VW 1.8 / 2.0 TSI (MQB) motoren - de do88 BigPack!

Deze indrukwekkende BigPack bevat zowel de do88 prestatie-intercooler als het complete pijpenset. Als je streeft naar hoge vermogensdoelen en verlangt naar de allerbeste prestaties, dan is dit de kit voor jou! Met alleen al de overstap naar onze prestatie-intercooler zul je aanzienlijke verbeteringen ervaren, maar de upgrade wordt pas echt enorm wanneer je deze combineert met ons drukpijpenset. Onze drukleidingen bieden aanzienlijk betere luchtstroom dan de standaard leidingen, wat is bevestigd door uitvoerige tests in zowel de auto als op onze eigen SuperFlow SF-1020 flowbank.

Eigenschappen:

- Kernvolume: 15.347 cm3 (vs. 7.719 cm3), do88 is 99% groter!

- Luchtstroom bij 0,15 bar/2,18 psi drukval: 325 CFM (239 CFM), do88 36% hoger!

- Luchttemperatuur na de intercooler onder dezelfde omstandigheden: 24°C (36°C), do88 12°C lager!

Deze BigPack omvat een volledig aluminium prestatie-intercooler en een compleet pijpenset van 2,5 inch, compleet met hoogwaardige siliconenslangen. Deze kit vervangt alles tussen de turbo-uitlaat en het gasklephuis, wat resulteert in een drastische verbetering van de luchtstroom en koelprestaties.

De do88 prestatie-intercooler is volledig vervaardigd uit aluminium en is ontworpen met CAD-geoptimaliseerde gietstalen eindtanks en een geoptimaliseerd kernontwerp voor de beste koeling bij de laagst mogelijke drukval!

De drukleidingen zijn vervaardigd uit 2,5 inch naadloze aluminium buizen.

Bovendien zijn de op maat gemaakte siliconenslangen van de hoogste kwaliteit, voorzien van 4 lagen polyester/aramide versterking, wat hen in staat stelt zeer hoge temperaturen en druk te weerstaan.

**Geschikt voor de volgende voertuigen:**

- VW Golf (MK7, MK7.5) - Modeljaren: 2013-

- VW Passat (3G) - Modeljaren: 2015-

- VW Tiguan (MK2) - Modeljaren: 2016-

- VW Arteon - Modeljaren: 2017-

- VW Jetta GLI (MK7) - Modeljaren: 2019-

- Audi A3 / S3 (8V) - Modeljaren: 2012-

- Audi TT / TTS (8S) - Modeljaren: 2015-

- SEAT León / Cupra (MK3) - Modeljaren: 2013-

- SEAT Ateca / Cupra (MK1) - Modeljaren: 2016-

- Skoda Octavia / VRS (MK3) - Modeljaren: 2013-

- Skoda Superb (B8) - Modeljaren: 2015-

Let op! Voor bepaalde voertuigen is aanpassing van het plastic radiator-/intercoolersupportframe vereist voor een optimale pasvorm. 

Het is belangrijk te onthouden dat de OEM-intercooler is ontworpen voor het vermogensniveau waarvoor de auto oorspronkelijk is gebouwd. Als je het vermogen verhoogt of de auto intensief gebruikt in de standaardconfiguratie, kan de OEM-intercooler de benodigde prestaties niet meer leveren. De do88 BigPack biedt pas na een motorsoftware-tuning een prestatieverhoging ten opzichte van de OEM-intercooler!

In tegenstelling tot een veelvoorkomend misverstand presteert de do88 BigPack uitstekend op zijn positie en overtreft hij vaak zelfs de prestaties van front-mounted intercooler (FMIC) installaties, waarbij de koelcapaciteit vaak wordt beperkt door beperkte ruimte en koelingsefficiëntie achter de bumperbalk.

Kies voor de do88 BigPack en geniet van verbeterde prestaties! Deze kit wordt geleverd inclusief alle benodigde hardware voor een probleemloze installatie.

Productdetails

Kleur slangen
Blauw
Rood
Zwart

Reviews

Geen reviews
BIG-340-3-S

DO88 Upgrade intercooler BigPack 1.8 / 2.0 TSI Golf 7 GTI/R, Audi S3 8V

0 Reviews
5-7 werkdagen

DO88 Upgrade intercooler BigPack 1.8 / 2.0 TSI Golf 7 GTI/R, Audi S3 8V voor betere koeling en meer vermogen.

Kleur
€ 1.119,95
  • Webshop & Garage
  • Specialist op het gebied van VAG
  • Inbouw en installatie
  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Snelle levering

Bekijk ook

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Bekijk onze merken

& ontdek de mogelijkheden

Onze aanbiedingen

& bekijk nu de beste deals!

Product toegevoegd aan verlanglijst