Over Vagnetics

Vagnetics is een nieuw bedrijf gespecialiseerd in onderdelen voor de VAG groep met name in performance onderdelen.vagnetics logo
Of je nou aan dragrace, time-attack, circuit race of stoplicht sprintjes doet wij hebben de juiste onderdelen voor u. U kunt in onze webshop onderdelen vinden voor bijna elke VAG gerelateerde auto.

Erkend Leerbedrijf

Zoek je een stageplaats of leerbaan? Wij leiden vakmensen op! Bekijk onze openstaande vacatures voor meer informatie.

Social Media

Blijf via social media op de hoogte van de laatste VAG groep trends, vette korting acties en ontwikkelingen rondom de Vagnetics webshop.
Twitter.com/vagnetics
Facebook.com/vagnetics
Youtube.com/vagnetics
Plus.google.com/vagnetics
Linkedin.com/vagnetics
Instagram.com/vagnetics
Pinterest.com/vagnetics

Ons doel

Het doel van Vagnetics is om een ruim assortiment van kwalitatief goede producten aan te bieden tegen aantrekkelijke prijzen. Voor elk budget is er wat leuks te vinden. Ook kunt u bij ons terecht voor originele en universele onderdelen.

Montage

werkplaats mp carworks
Door een nauwe samenwerking met MP CARWORKS kunnen wij extreem scherpe prijzen rekenen voor het monteren van onderdelen. Indien u de montage van uw onderdelen door specialisten wil laten uitvoeren neem dan contact op voor een scherpe prijsofferte.

Op zoek naar een product?

Bent u op zoek naar een product wat niet in de webshop weergeven wordt dan kunt u ten alle tijden contact opnemen met de klantenservice, want wij maken werk van uw persoonlijke wensen.