Subcategorieën

 

Omschrijving

DO88 Charge Pipe kit Audi RS3 8V / TTRS 8S

Upgrade je chargepipe’s met de do88 Chargepipe kit!

 

Deze kit bevat alle buizen en slangen van en naar de intercooler. De kit is ontworpen als aanvulling op en verbetering van de prestaties van de do88 Performance Intercooler, die wordt geleverd met een Garrett-kern die geschikt is voor vermogensoutputs tot 1000 pk. De OEM-buizen hebben verschillende inefficiënte bochten en hebben geen prestatie geoptimaliseerd ontwerp. De kit is zowel aanzienlijk groter als volledig geoptimaliseerd voor de flow, waardoor hij 31% meer flowt dan de OEM!

 

De set bevat een grote aluminium pijp van 70 mm (2 ¾") aan de warme kant van turbo naar intercooler. De buis heeft niet het beperkende platte ontwerp dat gevonden wordt tussen de motor en het binnenste stuurhuis op de OEM-pijp, is gecoat met matzwarte poedercoating voor een strakke uitstraling en langdurige bescherming.

 

Alle meegeleverde slangen zijn versterkt met 4 lagen waardoor ze bestand zijn tegen hoge drukken en temperaturen. De slangen hebben een getrapte binnenkant bij de leidingaansluitingen voor een soepele overgang tussen slang en leiding, waardoor turbulentie voor de luchtstroom effectief wordt verminderd. De slangen worden geleverd met sterke slangklemmen voor een veilige en lekvrije montage.

 

We verkopen deze kit in twee versies, afhankelijk van welke intercooler je op je auto hebt: de ene versie heeft slangen die zijn aangepast voor slangaansluitingen van OEM-formaat (70 mm), en de andere versie heeft slangen die zijn aangepast aan de do88-intercooler (ICM-420) met grotere slangaansluitingen (80 mm).

 

Eigenschappen:

-       Betere luchtstroom en minder tegendruk voor uw motor!

-       31% meer flow dan OEM, met 638 CFM bij 150 mbar (2,17 psi) in vergelijking met de OEM 440 CFM.

-       Mandrel gebogen 70 mm (2 ¾") Charge pipe van turbo naar intercooler gecoat in een stijlvolle zwarte poedercoating.

-       Gegoten aluminium Charge pipe die tussen de intercooler en het gasklephuis loopt. De pijp is beduidend groter dan de OEM en met mooie vloeiende overgangen. Het elimineert ook twee potentiële lekpunten.

-       Twee CNC-gefreesde 1/8 NPT-aansluitingen, perfect voor methanolinjectie of uitgangen voor bijvoorbeeld boostdruksensoren.

-       Speciaal ontworpen drukslangen die hoge drukken en temperaturen aankunnen.

-       Speciaal ontworpen siliconen slang voor het BOV ventiel.

-       Slangklemmen van hoge kwaliteit.

-       Compatibel met 2019+ auto's met de meegeleverde adapter voor de BOV recirculatie.

-       Wordt compleet geleverd met alle benodigde installatieaccessoires.

 

Kortom, het do88 systeem is de perfecte upgrade van de Charge pipes van uw auto. Het presteert beter dan de OEM en concurrenten met een betere doorstroming en is de enige upgrade van de charge pipes die je nodig hebt voor serieuze builds!

Reviews

Geen reviews
TR-380-do88

DO88 Charge Pipe kit Audi RS3 8V / TTRS 8S

0 Reviews
5-7 werkdagen

DO88 Charge Pipe kit Audi RS3 8V / TTRS 8S voor een betere airflow en meer vermogen. Geschikt voor de Audi RS3 8V en de TTRS 8S.

Intercooler
€ 865,03
  • Webshop & Garage
  • Specialist op het gebied van VAG
  • Inbouw en installatie
  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Snelle levering

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Bekijk onze merken

& ontdek de mogelijkheden

Onze aanbiedingen

& bekijk nu de beste deals!

Product toegevoegd aan verlanglijst